Een familieshoot tijdens een stadwandeling?

 

Met de fotoshoot 'A family ritual' leg ik jullie rituelen, jullie verhalen vast. 

 

We doen een activiteit die jullie altijd samen ondernemen. Of we gaan naar een locatie die bijzonder voor jullie is.

 

Maak eens een voorstelling van jullie gezin over 10 jaar. En als je dan terugkijkt op nu, wat herinner je je dan? Dát verhaal wil ik voor jullie vastleggen.

 

In deze serie neem ik jullie mee op een klein stukje van de verhalen die ik met jullie mag vastleggen. Loop je een eindje mee?

 

 

Afgelopen januari mocht ik mee op een stadswandeling samen met het gezin van Violeta, Pierre en hun prachtige dochter Eliana van bijna 2 jaar.

 

Dit gezin en ik gaan inmiddels al een tijdje samen mee, want dit was de vijfde keer dat ik hen voor mijn lens mocht hebben! Ik voel me echt vereerd als jullie vaker bij mij terugkomen voor foto's. Daarnaast zorgt het ervoor dat iedereen wat meer ontspannen is tijdens de sessie, omdat we elkaar al kennen. En dát zorgt weer voor mooiere foto's.

 

 

Deze sessie gingen we wandelen door 'hun' stad, Zwolle. We hebben een heerlijk rondje gelopen, door allemaal mooie straatjes en steegjes, die een hele mooie geschiedenis hebben.

 

Daar wist Pierre ook van alles over te vertellen, deze fotosessie zou je dus ook een officiële stadstour kunnen noemen!

 

Naast een mooi verhaal, leverde deze tour ook een heleboel mooie beelden, gemaakt in de meest fotogenieke straatjes. En daar wandelen we dan doorheen. 

 

 

Eliana kon lekker rondstappen en ontdekken, soms even zitten op een mooi bankje of een trapje voor een mooie deur (ja, daar let ik dan dus ook op tijdens de wandeling, dat we de mooiste hoekjes benutten), tussendoor werd er nog even een pannenkoekje gegeten.

 

Onze wandeling eindigden we in een prachtige kerk, die inmiddels niet meer in gebruik is als kerk, maar toegankelijk voor publiek. 

 

 

En achteraf ontvang je dan een galerij die er ongeveer zo uit ziet!