Een familieshoot in de speeltuin?

 

Met de fotoshoot 'A family ritual' leg ik jullie rituelen, jullie verhalen vast. 

 

We doen een activiteit die jullie altijd samen ondernemen. Of we gaan naar een locatie die bijzonder voor jullie is.

 

Maak eens een voorstelling van jullie gezin over 10 jaar. En als je dan terugkijkt op nu, wat herinner je je dan? Dát verhaal wil ik voor jullie vastleggen.

 

In deze serie neem ik jullie mee op een klein stukje van de verhalen die ik met jullie mag vastleggen. Loop je een eindje mee?

 

Een tijdje terug mocht ik met dit mooie gezin van Neeltje, Lauren en Tess mee op pad. Samen naar de speeltuin, naast een mooi bos, samen picknicken én er waren geitjes. Allemaal ingrediënten voor een heerlijke familieshoot!

Tijdens een gezinsshoot laat ik jullie vooral je gang gaan. De kindjes mogen lekker spelen, en papa en mama (of voor de Friezen: heit en mem) doen lekker mee. Ik beweeg me om jullie heen met de camera en leg jullie vanuit alle hoeken vast.

Uiteraard huren we geen speeltuin af. Dus dat betekent dat er ook andere mensen aanwezig zijn. Ik zorg dat ik vanuit de juiste hoeken fotografeer, zodat er zo min mogelijk andere mensen op de foto’s staan. En soms verdwijnen er nog wat elementen in de nabewerking, maar vaak is dat helemaal niet nodig!

En zo heb je een heerlijk uitje samen met je gezin. Je hoeft niet de hele tijd je telefoon te pakken om schattig momentjes vast te leggen, want ik ben al met jullie mee.

En dan eindig je met een galerij vol met beelden die jullie gezin op de meest authentieke manier weergeeft.